Crowdfundplatforms

Crowdfunding

InCrowdz maakt het mogelijk om tijdens een evenement ter plekke (én online vanuit andere locaties) te crowdfunden. Er kunnen door middel van onze tool vragen worden gesteld aan de crowdfunder, en deze kunnen op datzelfde moment worden beantwoord. Er kunnen in natura bijdragen worden geleverd, en de tool faciliteert bij het maken van een donatie, aankoop of een investering.

De tool werkt met behulp van ieder apparaat met een internetbrowser en wordt ingezet tijdens een interactief event. De invoer vanuit de crowd wordt realtime op één of meerdere grote schermen weergeven zodat iedereen direct ziet wat de investeringsbereidheid is en welke vragen er leven. In een inspirerende omgeving, met de focus op interactie, meedoen, ondersteunen, meedenken.

Alle mobiele apparaten

Alle mobiele apparaten

De tool kan gebruikt worden op ieder toestel met een werkende internet verbinding.
Krachtige thema opties

Krachtige thema opties

Doordat de instellingen van de tool erg flexibel zijn kun je zelf het design aanpassen naar jouw wensen. Hierbij kan InCrowdz ondersteuning bieden.
Gemakkelijk beheer

Gemakkelijk beheer

De tool is makkelijk te beheren. Daarnaast kan InCrowdz ondersteuning bieden bij het gebruik van de tool.
Snel en eenvoudig

Snel en eenvoudig

Doordat de bijdragen en vragen direct zichtbaar zijn op een groot scherm ontstaat er veel interactie tussen het publiek en de pitcher.
Eenvoudige betaling

Eenvoudige betaling

De crowdfunders krijgen een overzicht van de vragen en bijdragen. De ondersteuners krijgen een mail over het formaliseren van hun toezegging.
Meerdere talen

Meerdere talen

De tool wordt in meerdere talen aangeboden zodat iedereen hier gebruik van kan maken.

1. Registreren

Om een bijdrage te leveren, of een vraag te stellen dien je geregistreerd te zijn in de tool. Dit kan via Facebook, mail en LinkedIn*.

*Op dit moment ondersteunt iOS alleen Facebook en mail.

2. Kies een pitch

Zodra je geregistreerd bent kies je een pitch die je wilt ondersteunen. Bij deze pitches staat een korte beschrijving van de inhoud.

3. Neem actie

Nu is het tijd om actie te ondernemen! Kies een pitch en ondersteun hem/haar door middel van financiering, andere bijdragen of stel een vraag.

Realtime information

Na het helpen van de pitcher wordt jouw bijdrage getoond op een groot scherm achter de pitcher. Deze bijdrage kan zowel anoniem als met naam worden getoond. Doordat de bijdragen en vragen vanaf je mobiele device direct op het scherm worden getoond, ontstaat er veel interactie tussen het publiek en de pitcher.